Ρ/Σ ΣΗΜΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΧΙΑΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: Το μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη στους Χιώτες ναυτικούς στον Ρ/Σ ΣΗΜΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΧΙΑΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ


Πατήστε στην εικόνα για απευθεία μετάδοση

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ

.. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΙΟΥ κ. ΜΑΡΚΟΥ Παρασκευή 29.03.2024, Ἱερός Ναός Ζωοδόχου Πηγῆς Λετσαίνης. (Β’ Χαιρετισμοί, ὣρα 19.00'). Σάββατον 30.03.2024, Ἱερός Ναός Ἁγίων Ἀναργύρων Ἐγκρεμοῦ. (Ἑσπερινός, ὥρα 17.30'). Κυριακή 31.03.2024, Ἱερός Ναός Ταξιαρχῶν Μεστῶν. (Θεία Λειτουργία). Κυριακή 31.03.2024, Ἱερός Μητροπολιτικός Ναός Χίου. (Κατανυκτικός Ἑσπερινός - Θ. Κήρυγμα, ὣρα 18.00'). .

Το μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη στους Χιώτες ναυτικούς στον Ρ/Σ ΣΗΜΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΧΙΑΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

dsc_0749_3
Την ευκαιρία να απευθύνει ζωντανό μήνυμα στους ναυτικούς της Χίου σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης μέσω του Ραδιοφωνικού Σταθμού της χιακής Εκκλησίας, είχε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.
Αμέσως μετά την Πατριαρχική Θεία Λειτουργία ο προκαθήμενος της Ορθοδοξίας μετέβη στο στούντιο του Ραδιοφώνου, όπου έστειλε την ευλογία του σε όλους τους Χιώτες ναυτικούς λέγοντας μεταξύ άλλων:
«Η χάρη της Θεοτόκου της Νεαμονίτισσας, ο προστάτης των ναυτιλομένων Άγιος Ιεράρχης Νικόλαος, ο μάρτυς Άγιος Ισίδωρος και οι πολυάριθμοι Άγιοι της Χίου που σήμερα εορτάσαμε τη σύναξή τους, να ευλογούν τον διάπλου σας, όχι μόνο δια των της οικουμένης θαλασσών αλλά και δια παντώς του βίου σας και να σας αξιώνουν εις αισίους ελλιμενισμούς, εξόχως δε εις τον υπήνεμο λιμένα της ουρανίου βασιλείας ο οποίος είναι και ο στόχος του κάθε Χριστιανού».










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου