Ρ/Σ ΣΗΜΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΧΙΑΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ALZHEIMER

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ


Πατήστε στην εικόνα για απευθεία μετάδοση

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ

.. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΙΟΥ κ. ΜΑΡΚΟΥ .

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ALZHEIMERΜε εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στην Χίο, εκδήλωση με θέμα την νόσο ALZHEIMER και τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα, καθώς και οδηγίες προς τους περιθάλποντες.
Η καθηγήτρια νευρολογίας του ΑΠΘ και πρόεδρος της ομοσπονδίας εταιρειών νόσου ALZHEIMER και συναφών διαταραχών κυρία Μάγδα Τσολάκη με τον εκ Χίου νευρολόγο κ. Μανώλη Καραμούζο, μάγεψαν  το πολυπληθές ακροατήριο, που με θρησκευτική ευλάβεια παρακολούθησε επί δίωρο τους ομιλητές. Η κυρία Τσολάκη απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι εκτός από λαμπρή επιστήμων, είναι και άνθρωπος που διαχέει την αγάπη της προς τους πάσχοντες συνανθρώπους της.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αντώνης Αυγερινός που ήρθε στη Χίο για λίγες ώρες τιμώντας με τον τρόπο αυτό τους ομιλητές, δεδομένου ότι ο Ε.Ε.Σ μαζί με τον Δήμο Χίου και την Εταιρεία Αγωγής Υγείας Χίου ήσαν συνδιοργανωτές στην εκδήλωση. Επίσης χαιρετισμό απηύθηναν ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Χίου, ιατρός κ. Ιωάννης Γεωργιάδης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χίου κ. Θανάσης Καρτάλης και η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Χίου, ψυχίατρος κ.α Ελένη Βουτίερου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομιλήτρια επιβεβαίωσε την θεραπευτική αξία των παραγόμενων στην Ελλάδα φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων που πληρούν όλες τις επίσημες προδιαγραφές παραγωγής και διακίνησης.
Από τις τοποθετήσεις και τις ερωτήσεις των ακροατών που πολλοί από αυτούς παρακολούθησαν όρθιοι την διάλεξη φάνηκε ότι διψούν για σωστή πληροφόρηση. Επίσης έγινε αναφορά στην πιθανή αξιοποίηση φυτικών  προιόντων που χρήζουν διερεύνηση για να  αξιολογηθεί η συμβολή τους στην πορεία της νόσου ALZHEIMER.
Με την χρήση της τεχνολογίας θα είναι δυνατή η επικοινωνία με την Εταιρεία ALZHEIMER προκειμένου να λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι ό,τι είναι διαθέσιμο ώστε να βελτιώνεται η καθημερινότητα των πασχόντων.
Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας από τα βάθη της καρδιάς μας για την αποφασιστική συμβολή της καθηγήτριας κ.α Τσολάκη στην επιτυχή έκβαση της εκδήλωσης.

5154-------------------àΆποψη της αίθουσας και διακρίνονται η κυρία Μάγδα Τσολάκη καθηγήτρια  Νευρολογίας ΑΠΘ, ο κ. Σίμος Γεραζούνης δερματολόγος, πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού. Επίσης διακρίνεται ο  καρδιολόγος και πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Χίου Θανάσης Καρτάλης, ο ενδοκρινολόγος και εκπρόσωπος του δημάρχου Χίου κ.Ιωάννης Γεωργιάδης και  ο αναισθησιολόγος μέλος του Ε.Ε.Σ  κ. Διαμαντής Φύλλας.
5159-----------à Γιώργος Μαρής  φαρμακοποιός-υγιεινολόγος και πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής,Μαρία Τσικουδή ψυχολόγος, Μάγδα Τσολάκη καθηγήτρια  Νευρολογίας ΑΠΘ, Σίμος Γεραζούνης δερματολόγος πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού και Μανώλης Καραμούζος νευρολόγος.
5165------à Γιώργος Μαρής  φαρμακοποιός-υγιεινολόγος και πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, Μάγδα Τσολάκη καθηγήτρια  Νευρολογίας ΑΠΘ, Σίμος Γεραζούνης δερματολόγος πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος του Ερυθρού ΣταυρούΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου