Ρ/Σ ΣΗΜΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΧΙΑΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: Πώς να φτιάξω αποσταγμένο νερό στο σπίτι;

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ

.. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΙΟΥ κ. ΜΑΡΚΟΥ Παρασκευή 13.05.2022 Ἱερός Ναός Ἁγίου Ἰσιδώρου Βροντάδου. (Ἑσπερινός, ὣρα 7.00 μ.μ.). Σάββατον 21.05.2022 Ἱερός Ναός Ἁγ. Κωνσταντῖνου Πισπιλοῦντος. (Θεία Λειτουργία). Κυριακή 22.05.2022 Ἱερός Ναός Ἁγίου Γεωργίου Νενήτων. (Θεία Λειτουργία). Κυριακή 29.05.2022 Ἱερός Ναός Ταξιαρχῶν Ἀναβάτου. (Θεία Λειτουργία). . .

Πώς να φτιάξω αποσταγμένο νερό στο σπίτι;


Φωτο:beforeitsnews.com
Φωτο:beforeitsnews.com
Υπάρχουν μερικές μέθοδοι καθαρισμού του νερού από τα άλατα και τα βαριά μέταλλα. Σας προτείνουμε την πιο εύκολη μέθοδο για σπιτική χρήση, η οποία δεν απαιτεί ειδικά εργαλεία και δεν θέλει πολύ χρόνο. Βασίζεται στη χαμηλότερη θερμοκρασία πήξης που έχει το νερό με πρόσθετα χημικά σε σχέση με το αποσταγμένο.

Βήμα 1
Αφήνουμε το νερό σε ένα ανοιχτό δοχείο (π.χ. κατσαρόλα) για 6 ώρες. Με αυτόν τον τρόπο απομακρύνουμε το χλώριο, το υδρόθειο και μερικά βαριά μέταλλα.
Βήμα 2
Γεμίζουμε με το νερό παγοκυψέλες και τις τοποθετούμε στην κατάψυξη. Όταν το μισό, περίπου, νερό της κάθε κυψέλης παγώσει, απομακρύνουμε το νερό που δεν έχει προλάβει να παγώσει. Βγάζουμε τα παγάκια. Στη συνέχεια, λιώνουμε τα παγάκια, τα οποία, πλέον, αποτελούνται από καθαρό αποσταγμένο νερό!
Πηγή:  homecosmetics.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου