Ρ/Σ ΣΗΜΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΧΙΑΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: ΒΟΛΙΣΣΟΣ: Αφετηρία «Δρόμου Πίστεως» για την Αγία Μαρκέλλα

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ


Πατήστε στην εικόνα για απευθεία μετάδοση

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ

.. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΙΟΥ κ. ΜΑΡΚΟΥ Παρασκευή 29.03.2024, Ἱερός Ναός Ζωοδόχου Πηγῆς Λετσαίνης. (Β’ Χαιρετισμοί, ὣρα 19.00'). Σάββατον 30.03.2024, Ἱερός Ναός Ἁγίων Ἀναργύρων Ἐγκρεμοῦ. (Ἑσπερινός, ὥρα 17.30'). Κυριακή 31.03.2024, Ἱερός Ναός Ταξιαρχῶν Μεστῶν. (Θεία Λειτουργία). Κυριακή 31.03.2024, Ἱερός Μητροπολιτικός Ναός Χίου. (Κατανυκτικός Ἑσπερινός - Θ. Κήρυγμα, ὣρα 18.00'). .

ΒΟΛΙΣΣΟΣ: Αφετηρία «Δρόμου Πίστεως» για την Αγία Μαρκέλλα

Υπό την αιγίδα της Μητρόπολης Χίου η Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Χίου και Σάμου διοργανώνει αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Δρόμος Πίστεως» την ερχόμενη Τετάρτη 30 Ιουλίου (της αποδόσεως της εορτής της Αγίας Μαρκέλλας)
Οι δρομείς, με αφετηρία την πλατεία της Βολισσού, θα τερματίσουν, μέσω Λήμνου, μπροστά στην κεντρική πύλη της μονής της Αγίας Μαρκέλλας.
Η διαδρομή είναι 6.400 μέτρα και θα δοθεί κοινή εκκίνηση για άνδρες και γυναίκες.
Στα παραπάνω αγωνίσματα δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές–τριες των σωματείων της δύναμης του ΣΕΓΑΣ, μέλη του σωματείου Δρομέων Υγείας Χίου, καθώς και όλοι/όλες οι ελεύθερα ασκούμενοι–νες.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ
-Για τους αθλητές-τριες των σωματείων:
Οι δηλώσεις θα κατατίθενται στο Γραφείο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ (Σύλλα 8 Δημοτικό Στάδιο Χίου, Τηλ – FΑΧ: 22710 20588, e-mail: segaschios-samos@otenet.grμέχρι τη Δευτέρα 28/07/2014 στο ειδικό έντυπο που επισυνάπτεται στην προκήρυξη.
Οι δηλώσεις συμμετοχής για να είναι έγκυρες θα πρέπει απαραίτητα να φέρουν σφραγίδα και υπογραφή από τον Πρόεδρο και το Γ. Γραμματέα του σωματείου.
Ο εκπρόσωπος του σωματείου, θα πρέπει να έχει μαζί του τα Αθλητικά Δελτία των αθλητών του θεωρημένα από γιατρό.
-Για τους ελεύθερα ασκούμενους
Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν και την ημέρα των αγώνων από τις 09.00π.μ – 10.00.π.μ , στην Πλατεία Βολισσού.
Η οριστικοποίηση όλων των συμμετεχόντων στους αγώνες θα γίνει με την παρουσία τους στο χώρο κλήσης που θα βρίσκεται στην Πλατεία Βολισσού (Αφετηρία) κατά τις ώρες 09.00π.μ-10.00π.μ.
ΕΠΑΘΛΑ
Μετά το τέλος του αγώνα, στον αύλειο χώρο της Μονής, θα δοθούν έπαθλα και αναμνηστικά. Στους 3 πρώτους νικητές και 3 πρώτες νικήτριες κάθε κατηγορίας ως εξής :
Στους 1ο-1η Εικόνα της Αγ. Μαρκέλλας – Χρυσό μετάλλιο – Δίπλωμα.
Στους 2ο-2η Εικόνα της Αγ. Μαρκέλλας – Ασημένιο Μετάλλιο – Δίπλωμα
Στους 3ο-3η Εικόνα της Αγ. Μαρκέλλας – Χάλκινο Μετάλλιο – Δίπλωμα
Επίσης, σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό.
ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
-Οι αθλητές-τριες των σωματείων θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς με την φροντίδα και την ευθύνη των σωματείων τους, όπως ορίζει ο Ν. 2725/99 πρίν από τους αγώνες.
-Οι ανεξάρτητοι δρομείς, που δεν έχουν Αθλητικό Δελτίο και οι μαθητές-τριες, θα πρέπει να εξεταστούν πριν τους αγώνες, από γιατρό, με ευθύνη δική τους ή των γονέων τους.
Σε κάθε περίπτωση όμως, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη.
Οι διοργανωτές δεν θα φέρουν ευθύνη εάν, κατά τη διάρκεια του αγώνα, προκύψουν θέματα ΥΓΕΙΑΣ και που θα οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.
Επομένως, από τους διοργανωτές, δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή-τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες-συμμετέχουσες, αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι (κάτω των 18 ετών) με ευθύνη των κηδεμόνων τους ή των συνοδών τους.
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΕΡΩΝ : Εμφιαλωμένα νερά (0,5λ) θα υπάρχουν στην παραλία της Λήμνου και στον Τερματισμό.
ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΓΩΝΑ: Πίσω από τον τελευταίο αθλητή –τρια θα ακολουθεί ασθενοφόρο της 96 ΑΔΤΕ, επανδρωμένο με ιατρικό προσωπικό.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΘΛΗΤΩΝ: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους σακίδια για να τοποθετήσουν τα ρούχα που θα αφήσουν πριν την εκκίνηση. Τα σακίδια θα μεταφερθούν στον τερματισμό με μέριμνα των διοργανωτών. Η παραλαβή των σακιδίων θα γίνει στο χώρο του Τερματισμού.
Προσοχή!!: Πάνω στο σακίδιο θα πρέπει να αναγράφεται με ευκρίνεια ο αριθμός συμμετοχής του αθλητή-τριας.
Οι διοργανωτές δεν θα φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν απώλειες αντικειμένων αξίας.
ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ: Η προθέρμανση – προετοιμασία των αθλητών-τριών θα γίνει στην Πλατεία Βολισσού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου