Ρ/Σ ΣΗΜΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΧΙΑΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: Παρασκευή 12 Απριλίου 2019. Με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκου και με ευλάβεια και κατάνυξη τελέσθηκε η ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στην Βυζαντινή Νέα Μονή. Ακολούθησε η Αρχιερατική Ιερά αγρυπνία κάτω από τα αναμμένα κεριά των πολυελαίων, κήρυξε το Θείο λόγο και στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε σε αναγνώστη ένα νέο σπουδαστή της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού πλέκοντας όμορφα λόγια στο πρόσωπο του.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ


Πατήστε στην εικόνα για απευθεία μετάδοση

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ

.. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΙΟΥ κ. ΜΑΡΚΟΥ Παρασκευή 29.03.2024, Ἱερός Ναός Ζωοδόχου Πηγῆς Λετσαίνης. (Β’ Χαιρετισμοί, ὣρα 19.00'). Σάββατον 30.03.2024, Ἱερός Ναός Ἁγίων Ἀναργύρων Ἐγκρεμοῦ. (Ἑσπερινός, ὥρα 17.30'). Κυριακή 31.03.2024, Ἱερός Ναός Ταξιαρχῶν Μεστῶν. (Θεία Λειτουργία). Κυριακή 31.03.2024, Ἱερός Μητροπολιτικός Ναός Χίου. (Κατανυκτικός Ἑσπερινός - Θ. Κήρυγμα, ὣρα 18.00'). .

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019. Με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκου και με ευλάβεια και κατάνυξη τελέσθηκε η ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στην Βυζαντινή Νέα Μονή. Ακολούθησε η Αρχιερατική Ιερά αγρυπνία κάτω από τα αναμμένα κεριά των πολυελαίων, κήρυξε το Θείο λόγο και στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε σε αναγνώστη ένα νέο σπουδαστή της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού πλέκοντας όμορφα λόγια στο πρόσωπο του.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου